Nieuwsbericht
Buiten.jpg Hockeybal.jpg
Zaalhockey

Alles over zaalhockey 2015-16

Nieuws afbeelding 24-11-2015

Vanaf volgende week gaan bijna alle jeugdteams weer de zaal in, alleen de allerjongste jeugd (F-jes,  en 1e jaar E) hebben een aangepast buitenprogramma (deze zijn daar al over geïnformeerd). 

Op de app van de KNHB (Hockey.nl) staan inmiddels de zaalcompetitie-indeling en de data voor de wedstrijden. Helaas kan je dit nog niet zien op de HCA-app en site, maar daar wordt aan gewerkt. 
De trainingen starten vanaf aanstaande maandag 30 november en duren t/m de 1e week van februari. Vanaf volgende week maandag zijn er voor de jeugdteams die de zaal ingaan dus geen buitentrainingen meer.  
In de Trainingsschema’s Zaalhockey seizoen 2015-2016 (per team) en Zaalhockey seizoen 2015-2016 (op accommodatie) kun je zien waar, wanneer en van wie je training hebt. 
Deze trainingsschema’s, en alle overige relevante informatie over de zaal, vind je op de website onder het kopje:  Over HCA  / daarna het kopje Zaalhockey / en dan (voor de trainingsschema’s) het linkje naar het trainingsschema aanklikken (halverwege de tekst). 

Check dus deze informatie op de site! 

Let vooral op de informatie over de extra verplichte zaken (zaalhandschoen, zaalstick, zaalschoenen) uiteraard blijven ook een bitje en scheenbeschermers verplicht.

Check bovendien de info over de trainingsmaterialen (wat mee te nemen per team) en de informatie over opbouwen en opruimen. 

Mocht je vragen hebben over de zaal stel deze dan eerst bij je eigen lijnco.

Wij wensen iedereen heel veel plezier in de zaal.

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn