Nieuwsbericht
Hockeydome binnen 2.jpg Hockeydome buiten.jpg
TC Jeugd

Selecties en voorbereiding seizoen 2014-15

Nieuws afbeelding 16-5-2014

In het bijgesloten document "Procedure beoordeling en selectie jeugdteams HCA versie 2.0.pdf" vinden jullie informatie over de selectieprocedures voor de komende selecties. De exacte data van de selectietrainingen zullen zo snel mogelijk worden gepubliceerd.

 

Wil je in het seizoen 2014-2015 in een selectie- of opleidingsteam spelen, hou dan vast rekening met de volgende data en stem je vakanties daar op af: Start voorbereiding seizoen 2014-2015: ABCD selectieteams kunnen met het nieuwe team trainen van 15 juni tot 19 juli ABC selectieteams: 4 weken voor de start competitie aanwezig. De voorbereiding begint maandag 4 augustus. De eerste week is facultatief, vanaf maandag 11 augustus is je aanwezigheid verplicht. D selectieteams: 3 weken voor de start competitie aanwezig. De voorbereiding begint maandag 11 augustus.

 

De eerste week is facultatief, vanaf maandag 18 augustus is je aanwezigheid verplicht. Mochten spelers nu al voorzien dat bovenstaande data niet haalbaar zijn en zij volgend seizoen wel graag in een selectieteam willen spelen, dan dienen zij dit tijdig per mail te melden aan [email protected]

 

Het TC jeugd beleid is dat alleen bij hoge uitzondering toestemming wordt gegeven aan spelers om af te wijken van de vastgestelde data.

 

Met sportieve groet, TC Jeugd  

 
Bijlage Procedure beoordeling en selectie jeugdteams HCA versie 2.0 (definitief).pdf

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn