Nieuwsbericht
Buiten.jpg Hockeybal.jpg
Communicatie

Niet vergeten: 7 september bitje happen

Nieuws afbeelding 6-9-2015

Van 18.30-20.30 uur. Met dank aan Tandheelkundig Centrum Vitalis. Geef je op via [email protected] , dat scheelt wachttijd. Vermeld HCA, je voor- en achternaam, geboortedatum en telefoonnummer. Je krijgt een bevestiging met meer informatie. Drie weken na het happen kun je je bitje ophalen bij de bar. Je krijgt hierover bericht. 

Wisselgebit: zit je in de wisselfase, dan krijgt je bitje extra ruimte. De tandarts kan aan jouw afdruk zien welke tanden en kiezen als eerste gewisseld worden. Daar houdt hij rekening mee en zo gaat je bitje langer mee. 1 jaar garantie op pasvorm (let op: niet op kauwen)

Beugel: heb je slotjes dan krijg je een bitje waarbij ruimte is vrijgespaard voor het roteren van de tanden en keizen zodat slotjes aandraaien geen probleem is.

Uitgewisseld gebit: we houden rekenning met een eventuele spalk en desgewenst met diepe ondersnijdingen of persoonlijke wensen.

Over de bitjes

De beschermer bestaat uit meerdere lagen en geeft maximale beschermin. Ze hebben een goede pasvorm en vallen niet uit de mond. Te verkrijgen in 18 basiskleuren (kiezen tijdens het happen). Je bitje is voorzien van naam en telefoonnummer. Je krijgt er een doosje bij.

 
Bijlage FlyerHapdagen2015.jpg

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn