Nieuwsbericht
Buiten.jpg Hockeybal.jpg
Voorzitter

Uitnodiging ALV 6 juli 20.00 uur

22-6-2015

We sluiten ons seizoen af met de Algemene Ledenvergadering. Deze is niet zoals eerder aangekondigd op 9 juli, maar – in verband met de naderende schoolvakantie- op maandag 6 juli om 20.00 uur in het clubhuis. Je bent van harte uitgenodigd om erbij aanwezig te zijn.

De agenda tref je bijgaand aan. Bijbehorende stukken staan op de HCA-site. Ga naar Inloggen Mijn HCA (rechterkolom) en vervolgens naar Club/Documenten. Hieronder een korte toelichting op een aantal agendapunten.

 

Bestuurswisseling

Sandra van der Meent stopt als secretaris. Het bestuur stelt voor om Carin Kleiweg te benoemen als nieuwe secretaris. Carin kennen we al als voorzitter van de commissie Communicatie en is sinds een aantal jaren enthousiast trimhockeyer. Ze heeft een dochter die in de A-lijn speelt.

Alphons Stevens stopt als commissaris Accommodatie en Materiaal. Het bestuur is in gesprek met een aantal kandidaten.

 

Financiën

Uiteraard ook op de agenda financiële verslaglegging van het seizoen 2014-2015 en de begroting voor het aankomende seizoen incl. een voorstel voor de hoogte van de contributie.

 

Wijziging statuten

Op de agenda dit jaar ook een statutenwijziging. De KNHB heeft de statuten van alle verenigingen bekeken op consistentie met de statuten van de bond. Op een aantal punten moeten onze statuten om die reden worden aangepast. We hebben ze gelijk ook geactualiseerd.

 

Aanpassing huishoudelijk reglement

Het huishoudelijk reglement moet in lijn zijn met de HCA-statuten. Ook het reglement is om die reden geactualiseerd. Achteraan in het document staan de wijzigingen. Er zijn twee nieuwe artikelen toegevoegd. De één gaat over vrijwilligerswerk de ander over veilig sporten.

 

BIJZONDERE ALV

Er is ook een Bijzondere ALV aansluitend aan bovenstaande ALV. Deze is nodig indien tijdens de ALV van 20.00 uur geen tweederde meerderheid van de leden aanwezig is om te kunnen stemmen over de statutenwijziging. In dat geval vindt een tweede stemming plaats tijdens de aansluitende Bijzondere ALV die start rond 22.15 uur. Hiervoor is geen tweederde meerderheid van de leden noodzakelijk. Om de statuten te kunnen aannemen moet wel een meerderheid van tweederde van de uitgebrachte stemmen worden behaald (artikel 18 van de statuten)

 

Graag tot ziens op 6 juli!

 

Met vriendelijke groet,

 

Gé Kapteijn

Voorzitter

 

P.S. Stemgerechtigd zijn leden van 16 jaar en ouder.

 
Bijlage Agenda ALV 6 juli 2015.pdf

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn