Nieuwsbericht
Buiten.jpg Hockeybal.jpg
Bestuur Algemeen

Nieuw: drie verplichte diensten

Nieuws afbeelding 14-7-2015

Per volgend seizoen zijn leden verplicht om twee bardiensten te vervullen en eenmaal als gastheer/gastvrouw op te treden. Leden worden hiervoor ingedeeld of kunnen via de website zichzelf indelen. Dat staat in het herziene huishoudelijk reglement dat tijdens de ALV van 6 juli is aangenomen.  Zijn leden onder de 18 jaar, dan worden deze diensten verricht door de ouders. Wanneer één gezin meerdere jeugdleden telt, dan geldt voor deze jeugdleden tezamen een maximum van drie verplichte beurten per seizoen.
Zijn er in één gezin meerdere seniorleden (18 jaar of ouder) dan moeten zij allen de genoemde diensten vervullen. Dat betekent dat deze gezinnen een veelvoud van drie diensten draaien.

(Ouders van) leden ontvangen uiterlijk een week van tevoren bericht over dag en tijdstip waarop zij voor hun dienst worden verwacht. Dit gebeurt per email.  (Ouders van) leden zijn er zelf verantwoordelijk voor dat hun juiste emailadres in het ledenbestand van de vereniging bekend is. De mail is gericht aan het hele team. Daarin staat wie dienst hebben. Kun je niet, ruil dan met één van de andere teamleden. Want je dient zelf voor vervanging te zorgen. Meld minimaal twee dagen van tevoren bij [email protected] wie jou vervangt.

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn