OldStars walking hockey
fotoheader2.jpg header.jpg

OldStars walking hockey

Onder het motto 'een leven lang hockey' en 'nooit te oud om te leren' biedt HCA OldStars walking hockey aan. Dit is de wandelvariant van hockey. Voor iedereen die kan lopen en 50 jaar of ouder is. Denk aan oud-hockeyers die blessuregevoelig zijn. Of gewoon mensen die de sportschool zat zijn en graag een frisse neus halen, nieuwe contacten opdoen en/of in teamverband verantwoord willen bewegen onder deskundige begeleiding. Met natuurlijk een gezellige derde helft voor wie dat wil.

OldStars walking hockey is een hit in Engeland en naar Nederland gebracht door het Nationaal Ouderenfonds. Kijk op www.oldstars/walking-hockey/. Gevaarlijk wordt het niet. Rennen is verboden en bitje of scheenbeschermers zijn niet nodig. Hockeyschoenen zijn aan te bevelen. Hebt u geen stick dan kunt u die lenen van HCA. 

De training walking Hockey is op maandagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur op het Hooftman Volvo veld. U volgt als kennismaking 10 trainingen. Die bestaan uit een goede warming up, desgewenst een paar technische oefeningen en vooral een lekker partijtje walking hockey

De eigen bijdrage voor de 10 trainingen is slechts € 50. De geringe bijdrage is mogelijk dankzij het programma Tijd voor Vitaliteit van Alphen Beweegt. Deze organisatie wil 50+-ers in beweging brengen of houden. 

Na deze 10 trainingen kunt u desgewenst lid worden van HCA en onderdeel blijven van het OldStars walking hockey bij HCA. U betaalt dan het trainingslidmaatschap van € 189 en kunt in principe elke week spelen.

Heeft u vragen? Stuur een mail naar [email protected] en wij beantwoorden die zo snel mogelijk. 

 

 

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn