Trotse sponsor worden
9ahjdrkn.png Buiten.jpg

Trotse sponsor worden

Hockey behoort tot de snelst groeiende sporten van Nederland. Ook in Alphen a/d Rijn zit hockey al jaren in de lift. Hockey Club Alphen beschikt over vijf velden waarvan twee volle watervelden, ons gezellige clubhuis en terras hebben een make-over gehad en de prestaties van onze eerste teams zijn wekelijks in de lokale media terug te vinden.

Hockey Club Alphen wil de ‘leukste club in het Groene Hart’ zijn en heeft een gezonde ambitie als het gaat om topsport en om een verdere professionalisering van bijvoorbeeld jeugdhockey over de gehele breedte. Want HCA is er voor iedereen. Onze bruisende familieclub kan niet zonder vrijwilligers en sponsoren. We zijn dan ook dankbaar voor al die sponsoren die onze vereniging (soms al jaren achtereen) een warm hart toedragen. Wil jij ook met je bedrijf of organisatie bijdragen aan HCA? Dat kan!

Er is veel mogelijk!

Naast onze hoofdsponsoren is er ruimte voor allerlei vormen van sponsoring:
- een bord langs onze druk bezochte velden
- een paar stoelen op de tribune
- een klok met jouw naam erop
- een nieuw scorebord op veld 5
- je naam verbinden aan een veld
- je logo op onze limonadebekers
- je logo op de bidonkratten
- een team sponsoren
- enzovoorts
Of misschien wil je toetreden tot de Vrienden van HCA, het besloten netwerk van ondernemers die HCA een warm hart toedragen? Stuur een mail naar [email protected].

Wij staan open voor al jouw suggesties en ideeën. Neem contact op met de [email protected]. Ook als het gaat om de sponsoring van een team, hoe eenvoudig ook. Enerzijds omdat we graag overzicht houden, anderzijds omdat we willen voorkomen dat we eerder gemaakte sponsorafspraken doorkruisen of niet voldoen aan het reglement van de KNHB. We horen graag van je!

Vragen?

Stuur een mail naar [email protected]. Wij nemen snel contact op met je!


 

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn