Teamsponsoring
9ahjdrkn.png Buiten.jpg

Teamsponsoring

Teamsponsoring stimuleert het teamgevoel, het enthousiasme en de prestaties. Teams vinden het geweldig als zij door hun ouders of door een medespeler worden gesponsord. En wij als vereniging ook! Tegelijkertijd willen we bestaande afspraken met sponsoren respecteren, geen voorkeursbehandelingen voor bepaalde sponsoren én voldoen aan de regels van de KNHB. Het sponsoren van teams is dan ook aan spelregels gebonden. Neem dus altijd even contact op met [email protected] voordat je je plan tot uitvoering brengt. 


Waar je op moet letten bij teamsponsoring


1.Neem vooraf contact op met de [email protected]
Het is altijd vervelend als achteraf blijkt dat de spelregels niet gevolgd zijn of bijvoorbeeld andere sponsoren worden benadeeld en we de teamsponsoring achteraf moeten terug fluiten. Dat is voor alle betrokkenen frustrerend!

2. Alle teams spelen enkel in clubkleding van The Indian Maharadja. Dit is exclusief verkrijgbaar bij onze hoofdsponsor Hockeyzaak.nl
Het HCA-logo mag alleen gedrukt worden op kleding van The Indian Maharadja (Contractueel met TIM vastgelegd)

3. Het plaatsen van een bedrijfsnaam of logo wordt gezien als commerciële sponsoring en draag je een bedrag af aan de vereniging.

4. Kosten voor teamsponsoring in combinatie met een commerciële uiting zijn € 250 (excl. btw) per seizoen; deze bijdrage wordt door HCA gefactureerd aan de sponsor als sponsorbijdrage. U bent door de bijdrage gelijk ‘’Vriend van HCA’’ en heeft u de privileges zoals beschreven op onderstaande pagina.

5. Uitzondering op deze regel is een sponsorlogo (max 25 cm2) in combinatie van meerdere kleine uitingen op de achterzijde van een 'teamtrui'.
Neem in dit geval contact op met [email protected]

6.Productie- en bedrukkingskosten zijn altijd voor rekening van de sponsor.
Alle sponsorkosten zijn exclusief 21% btw

7.De bijdrage geldt voor één seizoen. Om de kleding/materialen het volgende seizoen weer te kunnen gebruiken is wederom een bijdrage aan de club verschuldigd.

8. Indien je er als bedrijf voor kiest om teamkleding aan te schaffen voor een team en daar geen bedrijfslogo op plaatst, hoeft er ook geen sponsorbijdrage aan de club te worden betaald. Je bent dan een enkel een anonieme sponsor die een team blij maakt.

9. Gesponsorde kleding en materialen blijven in principe eigendom van de sponsor tenzij anders vastgelegd. Aan het eind van het seizoen of als een speler het team verlaat wordt de kleding dus ingeleverd bij de sponsor/teammanager

10. De Hockeyzaak heeft exclusief voor HCA, kleding van The Indian Maharadja met het HCA-logo. Check de website Hockeyzaak.nl 
Bestellen als team zorgt ook voor een mooie korting
 

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn