Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Corona Commissie

Corona update 3 mei

Nieuws afbeelding 4-5-2021 Nu de avondklok is afgeschaft, kan er vanaf 28 april ’s avonds weer langer getraind worden. Dat betekent dat na de meivakantie alle teams weer volgens het oorspronkelijke rooster gaan trainen.

 

De coronamaatregelen van de overheid zijn nog steeds van kracht. We doen dan ook een dringend beroep op jullie om je samen met je teamgenoten aan alle coronamaatregelen te houden, zodat jullie en onze andere teams op een veilige manier kunnen en mogen blijven sporten binnen de mogelijkheden die er nu zijn.


Alle maatregelen zijn er op gericht om groepsvorming buiten het sporten te voorkomen en het aantal volwassenen op het sportpark tot een minimum te beperken.


Vooralle spelers en teams geldt nog steeds:

 • Maak het veld na afloop zo snel mogelijk vrij voor de volgende teams. Zij mogen pas het veld op als jullie er af zijn.

 • Verlaat na afloop van de training of de wedstrijd het sportpark weer zo snel mogelijk. Publiek is immers niet toegestaan.


Hockeyers tot en met 26 jaar mogen op de club trainen en onderling spelen zonder beperkingen. Voor teambegeleiding en filmen gelden de volgende beperkingen:

 • per team mag er een begeleiding van maximaal 4 personen aanwezig zijn. Dit is inclusief scheidsrechter. Van de 4 begeleiders mogen er maximaal 3 volwassen zijn.

 • Bij de jongste jeugdteams mogen per team maximaal 2 volwassenen mee als begeleiding (inclusief scheidsrechter), omdat er meer teams op een veld staan.

 • Filmen voor een livestream of voor trainingsdoeleinden mag, maar door maximaal 1 persoon en niet bij de dug-out. Deze persoon wijzen jullie van te voren aan.Hockeyers vanaf 27 jaarmogen alleen trainen in (maximaal) 4-tallen met inachtneming van de afstandsregels.

   

 • Deze 4 spelers moeten tijdens de oefeningen altijd 1,5 meter afstand houden.

 • De groepen moeten onderscheidend van elkaar zijn door verschillende kleuren shirts (vooraf moet er dus een indeling gemaakt worden wie in welke groep traint en met welke kleur shirt).

 • Het veld moet in vakken verdeeld worden. De trainer gaat in het midden staan zodat hij/zij iedereen kan bereiken. De trainer mag zich niet in de vakken begeven.

 • Per half veld kunnen er maximaal 4 vakken (achtste delen dus) worden gebruikt, zodat er maximaal 16 spelers kunnen trainen (dit is inclusief keeper).

 • Als jullie kiezen voor een conditietraining stellen de spelers zich op langs de zijlijn en doe je oefeningen richting de andere zijlijn. Uiteraard altijd met 1,5 meter tussenruimte.

We rekenen op jullie begrip en medewerking,

Met vriendelijke groet,

de Coronacommissie

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn