Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Vacatures

Aanmelden voor (groen) klusjes

Nieuws afbeelding 18-8-2023
Het HCA-klusteam is op zoek naar leden en ouders van leden met 'groene' vingers en/of 2 rechter handen, die af-en-toe - dus geheel vrijblijvend - een klusje (tuinieren of een technisch onderhoudsklusje) op en voor de hockeyclub willen doen! 

Een eerdere poging vorige seizoen om dit op te zetten is helaas niet helemaal goed gegaan. En daarom nog een keer de vraag!

Waarom het HCA Klus Team?
Op de Hockeyclub zijn er tig (kleine) klusjes die gedaan moeten worden, te denken aan: verwijderen van onkruid, reparatie van tafel of deur, vervangen van verlichting, ophangen van nieuwe sponsorborden, schilderen van kozijnen, etc. 

Hoe werkt dat dan?
Voor het klusteam is een Whatsappgroep. In deze Whatsappgroep worden de klusjes geplaatst met de vraag wie er kan/kunnen helpen.

Ben ik nu verplicht tot ...?
Nee, het is geen wekelijkse en/of maandelijkse verplichting. Jij reageert als jij de klus leuk vindt en tijd hebt! Wij hopen natuurlijk dat er flink veel aanmeldingen komen, zodat er altijd wil iemand zin en tijd heeft om een klusje doen op de club. En 'veel (rechter) handen maken licht werk!'

Leuk en gezellig: gewoon doen!

Formulier te veel werk om in te vullen? Gebruik dan deze link om direct lid te worden van de Whatsapp-groep:

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn