Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Sponsoring

Win-win voor jou én de club met Zorg en Zekerheid

15-11-2023

Win-win voor jou én de club
Samen sta je sterker! Daarom heeft HC Alpheneen sponsorovereenkomst gesloten met de regionale zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. Ze hebben als doel om onze regio de gezondste regio van Nederland te maken. Bijvoorbeeld door te helpen bij het rookvrij maken van sportclubs of bij het zorgen voor een gezonder aanbod in de sportkantine én door de club te helpen aan extra inkomsten.

Voordeel voor jou
Jij krijgt 7% korting op de meeste aanvullende zorgverzekeringen van Zorg en Zekerheid. Daarnaast krijgen verzekerden van 18 jaar en ouder bij de aanvullende verzekering ‘Gemak Regio’, € 25,- terug van de jaarlijkse contributie. En verzekerden onder de 18 jaar krijgen bij de aanvullende verzekering ‘Gezzin’, € 50,- van hun jaarlijkse contributie vergoed.

Voordeel voor de club
Ook HC Alphen profiteert als je - via de club - een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid afsluit. Naast een flinke startvergoeding, ontvangt de club € 50,- voor een nieuwe klant en € 10,- voor elke overstappende bestaande klant.

Extra leuk
Zorg en Zekerheid verloot een gratis jaarlidmaatschap onder de nieuwe klanten die zijn overgestapt via één van de, aan de actie deelnemende sportverenigingen in de regio. De winnaar wordt in maart 2024 bekendgemaakt.

Sluit via HC Alphen je verzekering af bij Zorg en Zekerheid!
Ga naar http://www.zorgenzekerheid.nl/sportclub, bereken je premie en sluit direct je zorgverzekering voor 2024 af. Zorg en Zekerheid zegt je oude verzekering op, daar hoef jij dus niets voor te doen.
Via deze pagina kun je ook je bestaande verzekering bij Zorg en Zekerheid naar de collectiviteit van de club overzetten.

Win-win voor jou en de club

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn